АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У боях на Донеччині загинув півчий собору з Київщини

Читать на русском
У боях на Донеччині загинув півчий собору з Київщини
У боях на Донеччині загинув півчий собору з Київщини

В боях у Бахмутському районі Донеччини загинув читець, півчий архієрейського хору Спасо-Преображенського кафедрального собору Віктор Циба з Білої Церкви. Захисникові було 52 роки, обидва його сини теж служать у ЗСУ.

Вдома його повернення з фронту чекали дружина, троє дітей та онучка. Про втрату повідомила пресслужба Білоцерківської єпархії ПЦУ.

Віктор Олександрович Циба народився 27 травня 1972 року в Ніжині Чернігівської області. Там закінчив школу, професійно-технічне училище та училище культури. Після строкової служби одружився, працював столяром.

У Ніжині чоловік постригся в читці. У 2006 році переїхав із родиною до міста Біла Церква на Київщині.

Його не дочекалися з фронту троє дітей та онучка: у боях на Донеччині загинув півчий собору з Київщини. Фото  qeituiqkkiqzhant

Він брав активну участь у парафіяльному житті Спасо-Преображенського кафедрального собору Білоцерківської єпархії. Зокрема, був старостою архієрейського хору, працював у видавничому відділі, навчався у Київській духовній семінарії.

З початком повномасштабної війни в Україні 15 березня 2022 року церковнослужитель вступив до територіальної оборони. Згодом старший солдат захищав країну в лавах ЗСУ, воюючи на різних напрямках.

Життя воїна обірвалося 10 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області. Без чоловіка, батька й дідуся залишилися його дружина, троє дітей та онучка. Обидва сини Віктора Циби також служать у Збройних силах України.

Його не дочекалися з фронту троє дітей та онучка: у боях на Донеччині загинув півчий собору з Київщини. Фото

"Митрополит, духовенство, чернецтво та віряни Білоцерківської єпархії висловлюють співчуття дружині, дітям, родичам, друзям, близьким та бойовим побратимам. Царство Небесне і вічна пам’ять воїну-читцю Віктору Олександровичу!" – зазначили в соборі.


Теги: ЗСУВСУНапад Росії на УкраїнуНападение России на УкраинуВойнаВійнафронтПогибшие

Дата і час 19 квітня 2024 г., 09:19     Переглядів Переглядів: 1576
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.077982