АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Берліні квитки на фінал Євро-2024 продають за майже сто тисяч євро

Читать на русском
У Берліні квитки на фінал Євро-2024 продають за майже сто тисяч євро
У Берліні квитки на фінал Євро-2024 продають за майже сто тисяч євро

Фінал Євро-2024 відбудеться вже цієї неділі в Берліні. Але вболівальникам, які наживо хочуть побачити бій між збірними Англії та Іспанії, доведеться розщедритися.

У неділю 14 липня на Олімпійському стадіоні у Берліні відбудеться фінал чемпіонату Європи між Іспанією та Англією. І ціни на квитки на фінал Євро-2024 злетіли до неба. Деякі рітейлери пропонують опинитися на трибунах за астрономічні 93 тисячі євро. Про це пише Bild.

Про це повідомляють уболівальники з Великої Британії, які хотіли б подивитися на гру своєї збірної у фіналі. За їхніми словами, квитків по 93 тисячі євро вже не залишилося. А квитки з дешевших цінових категорій ("Fans First", первісна ціна 85 євро) зараз коштують близько 5300 євро, отже, у 25 разів дорожчі, ніж спочатку.

Англійські вболівальники святкують вихід своєї збірної у фінал Євро-2024

Цього тижня на сайті УЄФА буде запропоновано ще кілька сотень квитків, які продаватиме офіційний партнер УЄФА у сфері гостинності (2024 Hospitality Experience). Англійська футбольна асоціація також має близько 10 000 квитків. Однак очікується, що не менше 50 000 уболівальників збірної Англії поїдуть до Берліна, і намагатимуться знайти квитки у перекупників.

Підвищення цін торкнулося не лише квитків на трибуни, а й цін на авіаквитки. Майже всі рейси до Берліна повністю заброньовані, а останні вільні місця з лондонського Гатвіка до Берліна коштують приблизно 1100 євро.

У зв’язку з цими обставинами деякі фанати вже подумали про незвичайну альтернативу просто заради розваги. Вони збираються в Бенідорм, іспанське місто на узбережжі Коста Бланка (45 кілометрів на північ від Аліканте). Бенідорм вже багато років є популярним місцем для британських відпочиваючих. На фінал очікується прибуття сотень англійських уболівальників.

Деякі вже жартують у соціальних мережах: "Англія проти Іспанії. Переможець збереже за собою Бенідорм". Або: "Битва за Бенідорм у неділю". Місцева поліція вже готується до заворушень.


Теги: АнгліяАнглияІспаніяИспанияУЕФАЕвро-2024Євро-2024Берлин

Дата і час 13 липня 2024 г., 00:35     Переглядів Переглядів: 1905
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075121