АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

На Прикарпатті держслужбовець напав на журналістів у ресторані

Читать на русском
На Прикарпатті держслужбовець напав на журналістів у ресторані
На Прикарпатті держслужбовець напав на журналістів у ресторані

Журналісти прибули до Прикарпаття, щоб розпитати начальника ГМС Сергія Саїва про його задеклароване майно та можливі бізнес-зв’язки. Однак, побачивши медійників, чиновник відреагував агресивно, напав і вибив камеру з рук оператора.

18 липня начальник управління Державної міграційної служби на Івано-Франківщині Сергій Саєв напав на журналістів "СтопКору". Це сталося у ресторані "Рулька" у селі Дзвянич, який може належати його синові. Докладніше про інцидент розповіли у ЗМІ.

На Прикарпаття знімальна група прибула для того, щоб розпитати у Сергія Саїва про його задекларований стан та можливі бізнес-зв’язки. Зокрема, згідно з декларацією про доходи у 2023 році, у власності чиновника знаходиться домоволодіння із земельною ділянкою у селі Дзвиняч та причіп "Дністер".

Тоді як його дружина Богдана задекларувала понад мільйон гривень доходу від підприємницької діяльності, 756 тисяч гривень зарплати у ТОВ "С-Капітель", 235 тисяч гривень від "Прикарпатенерготрейду" та майже 720 тисяч гривень доходу від надання землі в оренду. Також жінка має вісім земельних ділянок, чотири квартири, два будинки та приміщення торговельного комплексу, виробничі будівлі та нежитлові приміщення.

Що сталося у ресторані на Прикарпатті

Біля ресторану "Рулька" журналісти зафіксували Сергія Саїва автомобілем Tesla, якого немає в його офіційній декларації.

Изображение автомобиля Tesla eiqrtiqkdiqrxant

Автомобіль Tesla, яким приїхав Сергій Саїв

Згідно з чеком, заклад, імовірно, належить його синові (Саїв А.С.). Проте урядовець повідомив журналістам, що нібито не знає власника ресторану.

Изображение ресторана

Чек із ресторану "Рулька"

Фото: СтопКор

Сергій Саїв, коли побачив знімальну групу, почав ховатися, а потім напав на журналістів та вибив камеру з рук оператора.

"Наша група працювала згідно редакційного завдання. Хотіли поставити пану Саїву кілька питань — насамперед щодо його чималої нерухомості. А також щодо щотижневих зборів у цьому ресторані його підлеглих. Застали Сергія Степановича у закладі під час робочого дня", — сказав кореспондент Ігор Доценко.


Теги: ООО С-КапительПрикарпаттяенерготрейдПрикарпатэнерготрейддекларацияДекларацииИвано-Франковская областьІвано-Франківська областьЧиновникиСаив СергейПрикарпатьеПрикарпаття

Дата і час 19 липня 2024 г., 00:05     Переглядів Переглядів: 2014
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.087452