АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Антикорупційний суд зняв браслет із мера Мукачева Балоги

Читать на русскомRead in English
Антикорупційний суд зняв браслет із мера Мукачева Балоги
Антикорупційний суд зняв браслет із мера Мукачева Балоги

Вищий антикорупційний суд зняв електронний браслет, але продовжив до 23 жовтня дію інших обов’язків, покладених на міського голову Мукачева Закарпатської області Андрія Балогу.

Таке рішення було ухвалене ВАКС 23 серпня.

Як відомо, антикорупційний суд заарештував мера Мукачева з можливістю внесення альтернативної застави в 30 млн грн. За Балогу було внесено цю суму, і він вийшов із СІЗО під обов’язки: прибувати за першим викликом; не виїжджати з Мукачева без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, свідками та іншими особами; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов’язків. Сторона захисту просила розширити заборону на виїзд Балозі з Мукачева до меж Закарпатської області. Крім того, вона просили не продовжувати обов’язок носити браслет у зв’язку з нестабільною роботою пристрою та постійними відключеннями електроенергії. Суд дозволив меру Мукачева вільно пересуватися територією Закарпаття та зняв з нього браслет.

«Клопотання задовольнити частково. Продовжити на два місяці строк дії обов’язків, покладених на підозрюваного (Балогу. – ред.), на підставі ч. 5 ст. 194 КПК України. Визначити термін дії обов’язків, покладених судом на підозрюваного, до 23 жовтня 2024 року включно», – йдеться в рішенні.


Теги: КорупціяКоррупцияСАПЗакарпатская областьЗакарпатська областьМукачевоБалога АндрейЭлектронный браслетелектронні браслетиВАКС

Дата і час 02 вересня 2024 г., 14:28     Переглядів Переглядів: 1857
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.137793