АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Окупанти хочуть підійти максимально близько до Харкова, — ЗСУ

Читать на русскомRead in English
Окупанти хочуть підійти максимально близько до Харкова, — ЗСУ
Окупанти хочуть підійти максимально близько до Харкова, — ЗСУ

За словами комбата Юрія Федоренка, терор є основним інструментом росіян, і саме з цієї причини вони планують наблизитися якомога ближче до одного з обласних центрів на сході України.

Російські окупанти отримали від командування завдання — максимально наблизитися до адміністративних кордонів Харкова. Це дозволило б ворогу частково взяти під вогневий контроль обласний центр. Про це заявив командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" Юрій Федоренко під час телемарафону.

За його словами, підготовка в ЗС РФ триває безперервно, і завдання, які перед ними ставляться, не змінюються. Росіяни, як і раніше, прагнуть захопити більше територій у Харківській області, щоб наблизитися до адміністративних кордонів обласного центру. Таким чином, вони змогли б взяти під вогневий контроль окремі житлові райони міста завдяки ствольній артилерії, і обстрілів стало б більше.

"Для ворога це важливо. Терор — основна його зброя, а наближення до адміністративних меж міста Харкова дозволить підвищити цей терор. Якщо говорити про Вовчанськ, то для супротивника принципово важливо просуватися далі через житлову забудову і повністю окупувати місто", — зазначив Юрій Федоренко.

Якщо б російським окупантам вдалося реалізувати перелічені вище плани, тоді в них з’явився б успішний плацдарм для подальшого просування до позицій бійців ЗСУ, які тримають оборону під Куп’янськом.

Однак, як стверджує командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес", на жодній з ділянок у найближчій перспективі ЗС РФ не зможуть просунутися.

"Ми його (противника, — Ред.) бачимо, і ми його знищуємо дуже-дуже суттєво", — підсумував Юрій Федоренко.


Теги: ХарківХарьковЗСУВСУФедоренко ЮрийФедоренко ЮрійНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаобстрілиОбстрілОбстрел

Дата і час 11 вересня 2024 г., 07:15     Переглядів Переглядів: 1676
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.063099