АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Нідерланди нададуть Україні ще 3 пускові установки Patriot

Читать на русскомRead in English
Нідерланди нададуть Україні ще 3 пускові установки Patriot
Нідерланди нададуть Україні ще 3 пускові установки Patriot

Нідерланди передали Україні радарну систему для Patriot. Окрім того, незабаром наша країна отримає від Амстердама три пускові установки для цієї системи протиповітряної оборони.

Про це в інтерв’ю Delfi розповів міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс. Також країна намагається знайти інші компоненти, необхідні для комплектації системи. За словами міністра, є кілька держав, які також висловили бажання допомогти Україні.

"Вони роблять все можливе. Але зіткнулися з деякими труднощами, які заважають зібрати цю систему. Це залежить від інших країн, чи готові вони співпрацювати. Причина, чому ми не завжди відкриті, полягає в тому, що не хочемо інформувати Росію. Якщо я розкриватиму всі оперативні деталі, це лише дозволить Росії стати обізнанішою, ніж вона вже є. І я не вважаю, що ми повинні інформувати Росію", – зазначив він.

Брекельманс також повідомив, що переговори з іншими союзниками з цього питання тривають. Чиновник підкреслив, що не хоче робити заяви завчасно, про всі рішення повідомлять, коли вони стануть остаточними.

"Зараз я знаю, що багато країн продовжують креативно підходити до питання постачання, можливо, інших систем протиповітряної оборони, не лише Patriot, оскільки також можна розглядати NASAMS чи інші варіанти. Але наразі я не можу надати жодних конкретних деталей", – додав міністр.


Теги: Рубен БрекельмансБракельманс РубенПВО PatriotPatriotНидерландыНідерландиУкраїнаУкраинаПВОППО

Дата і час 23 вересня 2024 г., 22:44     Переглядів Переглядів: 1699
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.071343