АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

У Росії поховали першу ексув’язнену, яка вирушила на війну

Читать на русском
У Росії поховали першу ексув’язнену, яка вирушила на війну
У Росії поховали першу ексув’язнену, яка вирушила на війну

Перша російська ув’язнена, яка підписала контракт з Міноборони, загинула не на фронті, а за 60 км від лінії бойових дій. Обставини її смерті викликають підозри, оскільки невідомий чоловік обіцяв "провчити" нову штурмовицю.

Росіянка Олена Пімоненкова перебувала у колонії в Ленінградській області за розбій, вчинений у стані алкогольного сп’яніння. Їй залишався рік до виходу на волю, але вона уклала контракт з Міноборони РФ і потрапила до військової частини. Через два місяці після цього її поховали. Про долю громадянки РФ, яка вирішила приєднатися до злочинів російської армії, повідомило видання 47news.

РосЗМІ опублікувало статтю про першу російську колишню ув’язнену, яка загинула після підписання контракту з Міноборони. 37-річна жінка відбувала термін у Тосненському районі Ленінградської області і в травні 2024 року вирішила приєднатися до ЗС РФ. Таке бажання виникло ще у 60 росіянок, але було відібрано лише 10: враховували злочини, за які їх покарали, поведінку, особливості характеру. Пімоненкова стала стрільцем-санітаркою у штурмовому взводі. Через два місяці, 27 серпня, родина дізналася про її смерть. Місце смерті — не зони бойових дій в Україні, зазначили журналісти. Подія трапилася у селі Спірне Бєлгородської області (за 60 км від кордону). Причина смерті — ДТП, повідомили сестрі. Водночас напередодні відбувся дивний дзвінок, у якому чоловічий голос обіцяв "відучити Олену від шкідливих звичок".

Видання опублікувало фото загиблої. На фото Пімоненкова одягнена у російську військову форму та носить кепку з позивним "Пастор". Жінка говорила рідним, що радіє, що тепер "не зечка".

 eiqtiqrqixhant

Журналісти видання "Важные истории" з’ясували, що загибла 23 рази притягувалася до кримінальної відповідальності. Серед її злочинів — крадіжки, грабіж, погрози вбивством, викрадення автомобіля.


Теги: ВойнаВійнаЖенщиныжінкиЗаключенныеув’язненіРоссияРосія

Дата і час 27 вересня 2024 г., 07:09     Переглядів Переглядів: 1900
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.083405