АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

ВАКС продовжив зобов’язання ще двом суддям Київського апеляційного суду

Читать на русскомRead in English
ВАКС продовжив зобов’язання ще двом суддям Київського апеляційного суду
ВАКС продовжив зобов’язання ще двом суддям Київського апеляційного суду

Вищий антикорупційний суд продовжив до 19 листопада строк дії обов’язків, покладених на суддю Київського апеляційного суду Віктора Глиняного. НАБУ та САП підозрюють його в отриманні 8300 доларів неправомірної вигоди.

Таке рішення було ухвалене 19 вересня ВАКС.

Як відомо, антикорупційний суд заарештував Глиняного із альтернативою 5 млн грн застави. Ці кошти були внесені, і він вийшов з-під варти, підписавши наступні обов’язки: прибувати за кожним викликом; не залишати Київ без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Пізніше з Глиняного зняли електронний браслет і дозволили йому вільно пересуватися Києвом, Київською та Чернігівською областями. Прокурор САП просив продовжити дію цих обов’язків.

«Клопотання прокурора САП про продовження строку дії обов’язків, накладених на (Глиняного. – ред.), – задовольнити. Продовжити підозрюваному строк дії обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК, до 19 листопада 2024 року включно», – йдеться в рішенні.

Також суд продовжив до 19 листопада строк дії обов’язків, накладених на іншого суддю Київського апеляційного суду Юрія Сливу. Він зобов’язаний: прибувати за кожним викликом; не залишати місто Київ, Київську та Чернігівську області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з підозрюваними та свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти.


Теги: Слива ЮрийГлиняный ВикторСудьисуддіСАПНАБУКиївський апеляційний адмінсудВАКС

Дата і час 01 жовтня 2024 г., 11:37     Переглядів Переглядів: 1820
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.083528