АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін заставу посадовцю Харківобленерго

Читать на русскомRead in English
Апеляційна палата ВАКС залишила без змін заставу посадовцю Харківобленерго
Апеляційна палата ВАКС залишила без змін заставу посадовцю Харківобленерго

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду не змінила заставу в розмірі 1,36 млн грн, яка була визначена як запобіжний захід для начальника управління матеріально-технічного постачання АТ «Харківобленерго» Геннадія Фісуна, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння 12 млн грн підприємства.

Таке рішення було ухвалено 25 вересня АП ВАКС.

Відомо, що антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1,36 млн грн до посадовця Харківобленерго Фісуна. До нього також були покладені наступні обов’язки: прибувати за кожною вимогою; не залишати населений пункт, в якому він зареєстрований і проживає, без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі та здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав апеляційну скаргу на це рішення.

«Апеляційну скаргу залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 28.08.2024 – без змін», – йдеться в рішенні.

Крім того, Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжний захід для виконавчого директора енергетичної компанії «Енерго-тайм» Олександра Козира у вигляді 3 млн грн застави. Він також зобов’язаний: прибувати за першою вимогою; не залишати Харків без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.


Теги: Козир АлександрХищениярозкраданняЗаставаЗалогФісун ГенадійХарьковоблэнергоХарківобленергоВАКС

Дата і час 01 жовтня 2024 г., 15:32     Переглядів Переглядів: 1930
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.063629