АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

В ISW проаналізували, як фінансове стимулювання вплине на мобілізацію в Росії

Читать на русском
В ISW проаналізували, як фінансове стимулювання вплине на мобілізацію в Росії
В ISW проаналізували, як фінансове стимулювання вплине на мобілізацію в Росії

Уряд країни-агресорки Росії планує виділити 90 мільярдів рублів (948 млн доларів США) на одноразові виплати для підписання військових контрактів у період з 2025 по 2027 рік. Це свідчить про те, що Кремль і далі покладатиметься на мобілізаційні зусилля, щоб задовольнити потреби в особовому складі для ведення війни проти України.

Наразі новоспеченим окупантам у РФ пропонують одноразові виплати в розмірі 400 тис. рублів (4200 доларів США) за підписання контракту з Міноборони РФ. Це зазначено у аналітичному звіті Інституту вивчення війни.

За прогнозами аналітиків, Кремль має намір залучити 225 тис. нових військовослужбовців на службу за контрактом у період з 2025 по 2027 рік. Для цього російська влада значно збільшила фінансові стимули, особливо одноразові виплати за підписання військових контрактів.

Водночас російська влада висловила стурбованість тим, що зусилля з набору нових окупантів приносять менші результати. Проте значне збільшення фінансових стимулів останніми місяцями свідчить про те, що наявні мобілізаційні зусилля були недостатніми для забезпечення стабільного поповнення нових сил, на які російські військові покладаються для підтримки наступального темпу в Україні.

Аналітики ISW заявили, що існують середньострокові та довгострокові обмеження на те, скільки новобранців може залучити російська кампанія з мобілізації. Експерти сумніваються, що збільшення фінансових стимулів суттєво вирішить ці обмеження.

Диктатор Володимир Путін і російське військове командування, ймовірно, не бажають миритися зі зниженням інтенсивності російських бойових операцій в Україні, оскільки вони розглядають збереження ініціативи у всьому театрі воєнних дій як стратегічну мету. Однак залишається незрозумілим, чи відповість Путін ще одним раундом мобілізації, якщо зіткнеться зі ще однією кризою, аналогічною або серйознішою, ніж криза, з якою Кремль зіткнувся восени 2022 року.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаВС РФМобилизацияМобілізаціяРосіяРоссия

Дата і час 06 жовтня 2024 г., 09:51     Переглядів Переглядів: 1902
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075184