Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів

Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів
Креативний шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко знає, як перетворити квіти не лише на естетичну насолоду.
Цього разу Євген поділився тим, як можна їсти тюльпани та з чим їх готувати.
"Тюльпани? Так. Трохи можна, для чудового смаку та емоцій. Але не більше", - пояснив підписникам знаменитий кухар.

"А для соусу вам знадобляться: горіхи, оливкова олія та стебла тюльпанів. Змішуєте все разом блендером, їсте зі шматочком багета та насолоджуєтеся, ніби щось розквітає (але небагато, максимум один-два). Цьом", - проінструктував Клопотенко.
"Вони (тюльпани. - Ред.) трохи схожі на горох і спаржу, то чому б їх не їсти?", - поставив риторичне питання відомий кухар.
Теги: рестораторыКухаршеф-поварКлопотенко Евгений
Коментарі:
comments powered by DisqusЗагрузка...
Наші опитування
Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
