АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 8°C
Харків: 8°C
Дніпро: 8°C
Одеса: 8°C
Чернігів: 9°C
Суми: 8°C
Львів: 4°C
Ужгород: 8°C
Луцьк: 4°C
Рівне: 3°C

Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів

Читать на русском
Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів
Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів

Креативний шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко знає, як перетворити квіти не лише на естетичну насолоду.

Цього разу Євген поділився тим, як можна їсти тюльпани та з чим їх готувати.

"Тюльпани? Так. Трохи можна, для чудового смаку та емоцій. Але не більше", - пояснив підписникам знаменитий кухар.

Євген Клопотенко повчив, як їсти квіти dqxikeidqxitkant

"А для соусу вам знадобляться: горіхи, оливкова олія та стебла тюльпанів. Змішуєте все разом блендером, їсте зі шматочком багета та насолоджуєтеся, ніби щось розквітає (але небагато, максимум один-два). Цьом", - проінструктував Клопотенко.

"Вони (тюльпани. - Ред.) трохи схожі на горох і спаржу, то чому б їх не їсти?", - поставив риторичне питання відомий кухар.


Теги: рестораторыКухаршеф-поварКлопотенко Евгений

Дата і час 14 березня 2025 г., 22:40     Переглядів Переглядів: 2184
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Чи вірите ви, що Дональд Трамп зможе зупинити війну між Росією та Україною?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.043211