АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

ТАРАС ЧОРНОВІЛ: Мені все важче залишатися хоча б стриманим оптимістом!

Читать на русском
ТАРАС ЧОРНОВІЛ: Мені все важче залишатися хоча б стриманим оптимістом!
ТАРАС ЧОРНОВІЛ: Мені все важче залишатися хоча б стриманим оптимістом!

Сварка на Раді реформ не мала стати важливою новиною для західних медіа - тема мілкувата й картинка відсутня. І ось картинку надали.

Події наверху розгортаються з дикою швидкістю. Схоже, що дехто у нас плювати хотів на наслідки: інтрига, авантюра, амбіції - все, держава - ніщо... За такою, здавалося б дрібничкою, як несанкціоноване оприлюднення Аваковим запису скандалу на Раді реформ і його брутальні випади на адресу Порошенка стоїть багато гіршого. Хлопці з команди Яценюка, розуміючи, як ефективно зараз можна використовувати шантаж і ультиматуми, втратили будь-яку межу. Я не згадую в цьому контексті Саакашвілі, хоч він теж здійснив оприлюднення, бо це вже була реакція на викид відповідно підібраних фрагментів. Ліпше б стриматися, але в цій ситуації його вже осуджувати не можна, пише на своїй сторінці в Facebook Тарас Чорновіл.

Наслідки погані. Дуже серйозні будуть усередині країни. Так, ще можна скривитися й зробити вигляд (принаймні до весни), що це "робочі моменти", але урядова кліка явно не зупиниться. Рано чи пізно настане реакція на все це. І це той випадок, коли який би крок Порошенко не зробив, він буде вести до погіршення ситуації. І не так для нього, як для нас. Коли хтось несе за все відповідальність, а ті, на кому, згідно Конституції цієї відповідальності покладено значно більше, ведуться, як слон у фарфоровій крамниці, поганий розв’язок невідворотний.

Є ще й міжнародний аспект - для нас з кожним місяцем погіршується міжнародна ситуація. Це вже й сліпому видно і глухому чути. І за один тиждень новий епізод. Сварка на Раді реформ не мала стати важливою новиною для західних медіа - тема мілкувата й картинка відсутня. І ось картинку надали. А там основне: найвищі українські чиновники й серед них один - силовий міністр, влаштовують зіткнення в присутності президента й плювати хотіли на його вимоги заспокоїтися. Це вже можна показувати й коментувати як майже топ-новину. Мовляв у країні повна анархія й розруха та некерованість, а всі високопосадовці - корупціонери (вони ж самі про це прокричали).

Гарний супровід для візиту Президента в Брюсель, де саме зараз вирішуються надважливі справи щодо нашого майбутнього та стосовно санкцій проти Росії. Поздоровляю. Приїхали. Навіщо вороги, коли є такі друзі?

http://ukrreal.info/


Теги: Чорновил Тарас

Дата і час 17 грудня 2015 г., 12:28     Переглядів Переглядів: 2243
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.107531