АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Російські війська підводять танки для штурму Маріуполя

Читать на русском
Російські війська підводять танки для штурму Маріуполя
Російські війська підводять танки для штурму Маріуполя

Російсько-окупаційні війська стягують до лінії розмежування на Маріупольському напрямку танки та іншу бронетехніку. Також помічено РСЗВ БМ-21 "Град" поблизу Саханки.

 

Штабні брехунці про це розповідають так, ніби-то це відбувається не в Україні, а десь в Сирії.

"За найостаннішою інформацією, ворог нарощує присутність поблизу лінії розмежування сторін на Маріупольському напрямку озброєння, застосування якого заборонено Мінськими домовленостями. Зокрема, принаймні один танк зафіксовано на західній околиці Комінтернового, чотири танки - північно-західніше околиці Заїченко. Також є інформація про наявність у розпорядженні бойовиків РСЗВ БМ-21 "Град" в районі за н.п. Саханка", - йдеться у повідомленні.

Водночас наголошується, що ніби-то керівництвом та підрозділами, які несуть службу на Маріупольському напрямку, "вжиті усі заходи щодо недопущення ескалації конфлікту та оперативного реагування на можливу агресію з боку незаконних збройних формувань". Це як розуміти? Важке озброєння на передову не повернули, наші воїни знову буть битися з танками і "Градами" використовуючи виключно "не заборонену мінськими угодами зброю", тобто зі стареньким АК-47 проти танків і БТРів?

"Вздовж усієї лінії розмежування сторін у підрозділів достатньо сил та засобів для ефективного виконання завдань за призначенням", - брешуть у штабі.

Сьогодні ж російські окупанти, близько 50 осіб на танках (чи БМП - дані відрізняються) зайшли у селище Комінтернове (сіра зона) поблизу Маріуполя (24 км). Вони проводять обшуки та вияв проукраїнської частини жителів. Подальші їх плани невідомі, але в соцмережах "лугандонські" бойовики пишуть, що наступ на Маріуполь призначено на 25 грудня. Сподіваємось, що не дивлячись на репресії військовою прокуратури, наші військові встигли щось приховати на "час Х".

Панко Невмирущий

http://newspravda.com/


Теги: МариупольАТО

Дата і час 24 грудня 2015 г., 11:34     Переглядів Переглядів: 2410
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.088441