АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Ізраїль завдав ударів по Сектору Гази

Читать на русском
Ізраїль завдав ударів по Сектору Гази
Ізраїль завдав ударів по Сектору Гази

Ізраїльська армія оборони продовжує завдавати ударів по командних центрах терористичного угрупування ХАМАС на території Сектора Гази. Авіаудари були здійснені по позиціях бойовиків у мечеті та школі.

При цьому ізраїльські війська завчасно вжили заходів, щоб уникнути шкоди мирним жителям. Про це повідомляє The Times of Israel.

Військово-повітряні сили Ізраїлю завдали удару по терористах, які розміщені в командному центрі на території комплексу, де раніше була школа Ібн Рушда в Дейр-ель-Баласі в центральній частині Сектора Гази. Крім того, ЦАХАЛ повідомляє, що ще один точковий удар було здійснено по другому центру управління ХАМАС у Дейр-ель-Баласі, на місці колишньої мечеті Шухада аль-Акса.

Палестинські терористи використовували командні центри для планування та здійснення терористичних атак проти Ізраїлю. Обидва удари були здійснені за вказівкою Управління військової розвідки і тільки після вжиття численних заходів щодо мінімізації шкоди цивільному населенню, включаючи використання точних боєприпасів, візуальної повітряної розвідки та додаткової розвідувальної інформації.

"Це ще один приклад систематичного зловживання терористичною організацією ХАМАС цивільною інфраструктурою з порушенням міжнародного права. Ізраїльська армія оборони продовжить операцію проти ХАМАС, захищаючи громадян Ізраїлю", – заявили в ЦАХАЛ.

Сектор Газа eiqrdiquuiqhqant

Теги: АтакаСектор ГазиСектор ГазаХАМАСІзраїльИзраильЦАХАЛ

Дата і час 06 жовтня 2024 г., 08:08     Переглядів Переглядів: 1416
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.110029