АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

Якою нерухомістю володіють керманичі Києва: топ-9

Читати українською
Якою нерухомістю володіють керманичі Києва: топ-9
Якою нерухомістю володіють керманичі Києва: топ-9

Нещодавно столична влада оприлюднила другий комплексний річний звіт міста Києва за 2015 рік.

В документі міститься детальна інформація про темпи розвитку міста, доходи та видатки міського бюджету та інформація про майно та доходи столичних керманичів.

Портал Domik.ua проаналізував документ та з’ясував, якою нерухомістю володіли чиновники Києва у 2015 році.

КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ КЛИЧКО

Столичний мер у 2015 році володів лише квартирою загальною площею 225 кв. м, а у його членів сім’ї нерухомості більше. Згідно з документом, у членів сім’ї декларанта є земельна ділянка в Україні загальною площею 2500 кв. м та житловий будинок в Україні загальною площею 786 кв. м.

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ГЕННАДІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ ПЛІС

Геннадій Пліс координує діяльність Печерської та Шевченківської районних державних адміністрацій в місті Києві. У разі відсутності Київського міського голови виконує його обов’язки як керівника КМДА.

Чиновник у 2015 році володів земельною ділянкою в Україні загальною площею 1544 кв. м та житловим будинком в Україні загальною площею 228,5 кв. м. Квартири у Геннадія Пліса немає, проте нерухомість площею 90,3 кв. м є у володінні сім’ї чиновника.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ПЕТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ ПАНТЕЛЕЄВ

Чиновник координує діяльність Святошинської та Солом’янської районних державних адміністрацій в місті Києві та забезпечує розвиток і модернізацію об’єктів житлово-комунального господарства міста Києва.

У Петра Пантелеєва у 2015 році була лише невелика квартира площею 64 кв. м, а у членів сім’ї чиновника, взагалі немає нерухомості.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ ПОВОРОЗНИК

Серед обов’язків чиновника – координація діяльності Голосіївської та Дарницької районних державних адміністрацій в місті Києві та реалізація державної політики у сфері охорони здоров’я.

У 2015 році Микола Поворозник не задекларував жодної нерухомості. Однак повідомив, що члени його сім΄ї володіють земельною ділянкою в Україні загальною площею 1 496 кв. м, житловим будинком в Україні загальною площею 193,5 кв. м та квартирою в Україні загальною площею 43,4 кв. м.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ОЛЕКСІЙ ЮРІЙОВИЧ РЕЗНІКОВ

Чиновник координує діяльність з підготовки пропозицій щодо реформування галузей господарства та децентралізації влади.

Серед нерухомості, якою володів чиновник в 2015 році, в декларації вказана земельна ділянка в Україні загальною площею 11,1 тис. кв. м. У членів сім’ї нерухомого майна немає.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ІЛЛЯ ВАДИМОВИЧ САГАЙДАК

Чиновник організовує ефективне функціонування інфраструктури дорожньо-транспортного комплексу міста та організовує і контролює впровадження комплексної системи захисту інформації.

Ілля Сагайдак задекларував лише квартиру площею 70,5 кв. м, у той час, як у членів сім’ї чиновника є 6 земельних ділянок загальною площею 93 421 к м, 8 житлових будинків загальною площею 2847,7 кв. м та 29 квартир загальною площею 4637,7 кв. м.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ СПАСИБКО

Чиновник координує діяльність Оболонської та Подільської районних державних адміністрацій в місті Києві, забезпечує реалізацію державної політики з питань земельних відносин, містобудування та архітектури.

За 2015 рік чиновник задекларував квартиру в Україні загальною площею 55,4 кв. м та гараж на 15,4 кв. м. У членів сім’ї декларанта є земельна ділянка загальною площею 1000 кв. м, житловий будинок загальною площею 247,9 кв. м та квартира загальною площею 126,6 кв. м.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КМДА ГАННА ВІКТОРІВНА СТАРОСТЕНКО

Чиновник координує діяльність Деснянської та Дніпровської районних державних адміністрацій в місті Києві та забезпечує реалізацію державної політики у галузі культури та охорони культурної спадщини.

У Ганни Старостенко є лише квартира на 58 кв. м, а у членів сім’ї немає жодної нерухомості.

КЕРІВНИК АПАРАТУ КМДА ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ БОНДАРЕНКО

Серед головних обов’язків чиновника — організація роботи КМДА.

Володимир Бондаренко володіє найменшою часткою нерухомого майна серед столичних чиновників — 23,2 кв. м (спільне майно). У сім’ї декларанта є квартира в Україні загальною площею 23,2 кв. м (спільне майно) та квартира в Україні площею 20,6 кв. м.

Вказану інформацію вдалося отримати завдяки оприлюдненню КМДА другого комплексного річного звіту міста Києва за 2015 рік. Ознайомитися з повною версією звіту можна за посиланням .

 domik.ua


Теги: Старостенко АннаСпасибко АлександрСагайдак ИльяРезников АлексейПоворозник НиколайПантелеев ПетрПлис ГеннадийКГГАКМДАКличко ВиталийКличкоДекларациидекларация

Дата и время 19 октября 2016 г., 13:39     Просмотров Просмотров: 2437
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
1.537795