АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 14°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 15°C
Сумы: 11°C
Львов: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 16°C
Ровно: 16°C

Стало відомо, що інкримінують Лозовому, Дейдею та Бобову

Читати українською
Стало відомо, що інкримінують Лозовому, Дейдею та Бобову
Стало відомо, що інкримінують Лозовому, Дейдею та Бобову

Юрій Луценко підготував відповідні документи на зняття недоторканності з трьох народних депутатів – Геннадія Бобова, Євгенія Дейдея, Андрія Лозового. Про це керівник Генпрокуратури повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

За його словами, причиною цього стала сумісна перевірка Генпрокуратурою, Національним антикорупційним бюро і Національним бюро з протидії корупції електронних декларацій народних обранців.

Зокрема, депутат Бобов підозрюється в скоєнні злочину передбаченого статтею 212 – ухилення від сплати податків, зборів, а також частиною 1, статті 366 – службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів;

Дейдей – частина 2 статті 368 – одержання хабара у великому розмірі, або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара;

Лозовий – стаття 212 – ухилення від сплати податків і частина 2 статті 368 – одержання хабара у великому розмірі, або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара.

Євгеній Дейдей.

Перш за все треба згадати як Дейдей з тітушками гопниками наїхав на прокурора та ветерана АТО у прямому ефірі:

У 2016 році Євгеній Дейдей заради просування закону, під який планувалося отримувати фінансові гранти, вирішив пожертвувати гроші волонтеру Світлані Лаврикова.

Далі розповідає журналіст Василь Крутчак:

“Першого листопада, Svetlana Lavrikova побачила на вулиці близько 30 цуценят! Про це вона написала пост! Після цього, їй написав нардеп Евгений Дейдей і запитав чи може вона забрати всіх цуценят з вулиці, якщо він повністю візьме на себе їхнє фінансове утримання в клініці. Світлана погодилась на пропозицію Євгена!
Для початку Дейдей дав Світлані 1500 у.о., а по факту для утримання собак та їхнього лікуваня вийшла значно більша сума!
Про це Світлана розповіла Євгену на що він пообіцяв закрити це питання.
Після того, як із закладу зателефонували Світлані і попросили погасити борг в розмірі 30 000 грн., вона зателефонувала до Євгена, але не змогла дозвонитись бо була занесина в чорний список.
Тоді Светлана написала нардепу і попросила додриматись своєї обіцянки і закрити питання з боргом.
На що Дейдей декілька днів писав про різні причини через які він не може передати гроші.
Вчора Світлані надоїло слухати всі ці різні історії від Дейдея і вона взяла та детально на своїй сторінці у ФБ розписала про цю ситуацію.
Після чого Дейдей нічого розумного не придумав, як подзвонити до Світлани та погрожувати і вимагати, щоб вона видалила пост!” 

Євгеній Дейдей так само погрожував одному з користувачів Фейсбуку Олексію Святогору, після погроз автомобіль людини спалили, Дейдей свою причетність заперечував і навіть обіцяв допомогти, але обіцянку не стримав. qhiquqiuriddxant 

Вирок Суворовського районного суду Одеси від 23 березня 2012 року 1527/1-721/11, яким за розбійні напади до 5 років позбавлення волі був засуджений Дейдей Євген Сергійович, 12.07.1987 року народження.

23 березня 2012 року Суворовський районний суд Одеси розглянув цілком буденну кримінальну справу по обвинуваченню в розбійних нападах двох дрібних гоп-стопників – 25-річного Євгена Дейдея та 24-річного Олексія Ляховольського. Обидва злочинці були засуджені до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном у 3 роки. Але трапилось чудо – в Україні вибухнула Революція Гідності й наприкінці вересня 2014 року з архіву Суворовського райсуду зникла кримінальна справа, по якій були засуджені за розбій два бандюки. Натомість країна отримала двох видатних законотворців від політичної партії “Народний Фронт” – народного депутата України Євгена Сергійовича Дейдея та його помічника-консультанта Олексія Юрійовича Ляховольського.

Втім, не всі документи з матеріалів справи народному депутату Дейдею вдалось знищити. І сам вирок, і ухвала суду про відбуття Ляховольським іспитового терміну (Дейдей іспитовий термін так і не відбув, оскільки з кінця 2013 року переховується від органів кримінально-виконавчої системи) залишились в Єдиному реєстрі судових рішень. Нижче подається повний текст цих документів.

Займався піаром в зоні АТО, фотографуючись на тлі військових дій і відразу їдучи з охороною по своїх справах, поки інші реальні бійці воювали за Україну.


Андрій Лозовий.

Лозовий – друг Дейдея, який на другому десятку літ став мільйонером. Дейдей підтримує дружні відносини з проросійськими депутатами Тетяною Бахтєєвою та Вадимом Новінським.
Також він дружить з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та його радником Антоном Геращенко. Сподіваємося, що це не вплине на хід справи та голоси Народного Фронта.


Теги: Святогор АлексейЛаврикова СветаКрутчак ВасилийГенпрокуратураДепутатиНедоторканністьЛуценко ЮрійБобов ГеннадийДейдей ЕвгенийЛозовий Андрій

Дата и время 19 мая 2017 г., 22:05     Просмотров Просмотров: 4265
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.083344