АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 12°C
Днепр: 14°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 12°C
Львов: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Середа хоче стати ректором ВНАУ прикриваючись Порошенком і Домбровським

Читати українською

28.02.2014 р. у Вінницькому національному аграрному університеті о 14:30 в аудиторії 2220 колишній ректор Середа Леонід Павлович разом з колишнім заступником директора інституту менеджменту, адміністрування та права Заболотним Олегом Григоровичем, колишнім помічником бувшого ректора Середи Л.П. Єленічем Миколою Павловичем (нині старший викладач кафедри тракторів і автомобілів) та його братом Єленічем Анатолієм Павловичем – викладачем кафедри тракторів і автомобілів збирали нелегітимні збори трудового колективу. Згідно чинного законодавства є легітимний наказ про призначення членів зборів трудового колективу. Також, якщо відбуваються подібні збори, то згідно законодавства та статуту навчального закладу, потрібно за кілька днів оголошувати про порядок денний, питання, які на ньому будуть розглядатися та публікуються списки членів колективу.

Проте, по вказівці Середи, який прикривається, що все це узгодив з народними депутатами Петром Порошенком, Олександром Морозом та іншими наближеними до Порошенка народними депутатами, складають списки людей, які узгоджені з Середою Л.П. та його дружиною Середою Людмилою Мечиславівною. Колишній аспірант Середи Л.П., а нині асистент кафедри експлуатації МТП та технічного сервісу Зінєв Михайло Вікторович та інші працівники кафедри, завідувачем якої є Середа Л.П. телефонували працівникам університету згідно складених списків.

Збори не відбулись, оскільки всі зрозуміли, що вони не є легітимними.

Після цього, колишній помічник бувшого ректора Середи Л.П. Єленіч Микола Павлович привів в університет озброєних людей в бронижелетах, масках, шоломах з сокирами, битами, арматурою. Вони висловлювались нецензурно, штовхали студентів, пробували силою прорватись в університет, кинули під ноги дівчатам та студентам шумову гранату. Студентам і співробітникам вдалось відстояти свій навчальний заклад, які засудили такий вчинок. Вони також висловили свій протест Середі Л.П. та Середі Л.М. Єленіча взагалі заставили написати пояснення, після чого студенти влаштували йому живий коридор під вигуки «ганьба».

Звертаємось із зверненням до народних депутатів Петра Порошенка, Григорія Заболотного та Олександра Домбровського, щоб вони прокоментували дану заяву бувшого ректора ВНАУ Середи Л.П. Чи дійсно є правдою, що Середа діяв за вказівкою згаданих народних депутатів і таким чином хотів захопити владу у аграрному університеті?

 

З повагою,

студентство та трудовий колектив Вінницького національного аграрного університету


Теги: ПорошенкоВНАУСереда

Дата и время 01 марта 2014 г., 00:00     Просмотров Просмотров: 9698
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.065418