АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 16°C
Чернигов: 13°C
Сумы: 11°C
Львов: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 15°C
Ровно: 16°C

Украине не помогут никакие «стены», ведь враг сидит внутри — Семенченко

Читати українською
Украине не помогут никакие «стены», ведь враг сидит внутри — Семенченко
Украине не помогут никакие «стены», ведь враг сидит внутри — Семенченко

Какой смысл, если белорусские патриоты, которые просили помощи в Украине в борьбе с лукашенко-путинским режимом, сливаются нашей властью в угоду старому диктатору (укр.)? 

Зеленский заявил, что Украина «усилит охрану госграницы с Беларусью».

Но ради чего? Какой смысл укреплять границу, если враг уже давно внутри? В СБУ, прокуратуре, в офисе президента?

Для чого це робити, якщо договір про співпрацю між КДБ РБ та СБУ не розірвано на восьмому році війни? Війни, в якій білоруський уряд є союзником Путіна і утримує російські військові бази, біля наших кордонів?

Який сенс «посилювати охорону кордонів», якщо з режимом Лукашенко продовжується багатомільярдна торгівля бітумом для «Великого будівництва»? Якщо в центрі Києва КДБ РБ влаштовує демонстраційне вбивство через повішення білоруського опозиціонера, а СБУ обходиться порожніми заявами? 

Для чого це робити, якщо за офіційним дорученням від КДБ РБ СБУ фабрикує кримінальну справа проти ветеранів батальйону «Донбас» які, ризикуючи життям, виконували завдання для Української військової розвідки?

Для чого, якщо внесення даних до ЄРДР з обвинуваченням в тероризмі чітко співпадає із заявою Лукашенка про втручання «українських радикалів» до його боротьби з опозицією? Такі вказівки Тертеля (голова КДБ РБ) відпрацьовуються офісом президента та генпрокуратурою із затримкою всього в декілька годин.

Який сенс, якщо білоруські патріоти, які просили допомоги в України у боротьбі з режимом Лукашенко-Путіна, зливаються нашою владою в угоду старому диктатору? А їх переговори через українських мобільних операторів СБУ зливає КГБ РБ і сексоти СБУ дають проти них показання?

Немає ніякого сенсу. Ворог давно всередині України. Та як і в 2014 році державні структури працюють не на національні інтереси, а на обслуговування інтересів своїх господарів при владі.

 

А що у нас з подачею електроенергії з Білорусі, буде? То дам, то не дам? І кожного разу ми прогинаємось. І кожного разу ми просимо та виконуємо вказівки з Мінська та Москви. І кожного разу «боремось» з Путіним та Лукашенко тільки для відведення очей населенню.

І все одно кожного разу об «українських» можновладців витирають ноги. Бо з іншого боку нас сприймають як мавпочок, які «заглядають в очі Путіну», які у висновку опиняються в пащі Удава.

Якби ж тільки вони, але ж тягнуть за собою і всіх нас. Всередині удава тепло та спокійно. А ось чи опинимося ми всі там же, всередині удава, залежить тільки від нас. Як і у вже далекому 2014 році. Боротьба за Україну триває!

P. S. У додатку офіційне доручення КГД РБ, за яким фабрикується наша справа. Для людей з наявністю критичного мислення.


Теги: Лукашенко АлександрПутинСБУКГБСеменченкоСеменченко СеменСемен Семенченко

Автор статьи:
Семен Семенченко
Все статьи автора

Дата и время 12 ноября 2021 г., 14:54     Просмотров Просмотров: 826
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.348615