АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Окупанти штурмують Цукурине та захопили Маринівку під Селидовим, - ЗСУ

Читать на русскомRead in English
Окупанти штурмують Цукурине та захопили Маринівку під Селидовим, -  ЗСУ
Окупанти штурмують Цукурине та захопили Маринівку під Селидовим, - ЗСУ

ДРГ противника намагаються виявити вогневі позиції Сил оборони та закріпитися у балці біля Цукуриного, зазначають захисники. Також у росіян є певні успіхи на північ від Селидового.

На Донеччині російські окупанти з двох напрямків атакують Цукурине та змогли захопити село Маринівка, в той час як ЗСУ зупинили прорив росіян на південь біля міста. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив боєць Сил оборони з позивним "Мучной".

"На південь від населеного пункту Селидове наші бійці зупинили прорив ворога, при цьому наші хлопці з Кара-Даг успішно знищили 2 БМП та один багі, також маємо полонених. Це був не останній напад, тому будемо готові до нових атак", — повідомив він.

Військовий також зазначив, що в Цукуриному триває штурм з півночі та південного сходу. Тут ДРГ противника намагаються виявити вогневі точки Сил оборони та закріпитися у балці.

 eiqrtirziqhuant

Окрім того, ЗС РФ змогли захопити село Маринівка, що розташоване на північ від Селидового. Про це у своєму телеграм-каналі "Офіцер+" повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс".

"На жаль, Маринівку на півночі від Селидового зайняли вороги. Не маю права навіть думати поганого про хлопців, які тримали це село. Ви не уявляєте, якими силами вони боролись за Маринівку і скільки ворогів зупинили. При відході також завдали шкоди ворогу, рятуючи життя гідним хлопцям. На рахунку кожного захисника цього села чимало знищених противників", — написав він.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУСелидовоСелидове

Дата і час 28 вересня 2024 г., 20:15     Переглядів Переглядів: 2014
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.063663